yla
logo
banneri_yla
banneri
banneri_ala
banneri_oik
ShakkiNet - info/mediakulma_yla

Mainostaminen ShakkiNetissä

ShakkiNet on älykkäiden ja dynaamisten ihmisten media. Shakista ovat kiinnostuneita kaikenikäiset ihmiset lapsista vanhuksiin ja siitä tulee usein elinikäinen harrastus. Sivustolla käyvät niin satunnaiset kuin aktiivisemmatkin harrastajat.

Kohderyhmä

ShakkiNetissä vierailee kuukausittain yli 25.000 kävijää. Valtaosa kävijöistä on miehiä (n. 90 %). Ammattiryhmistä korostuu keskimääräistä huomattavasti enemmän tietotekniikan ammattilaiset. Rekisteröityneitä pelaajia on Suomessa n. 6000, shakkia harrastavia on arvioitu olevan jopa 100.000. Maailman parhaan pelaajan Garri Kasparovin tietävät useimmat. Jotkut pitävät häntä maailman viisaimpana ihmisenä.

Edullinen markkinointikanava

ShakkiNetissa mainostaminen on edullista. Hinnat määrittyvät tapauskohtaisesti sovitun mainoskampanjan mukaisesti. Pyydä tarjous ShakkiNetistä markkinointipäällikkö Anna-Mari Hurstilta, e-mail , gsm 050-427 2546.

Banneritiedot

Mainostoimistot, uusmedia- ja it-alan yritykset suunnittelevat ja toteuttavat ammattitaitoisesti tehdyt bannerit. Tarvittaessa ShakkiNet voi järjestää edullisen ja asiantuntevan toimittajan bannereille.

Vakiobanneri:
468 x 60 pikseliä. Esim. HTML-, JavaScript-, Flash- ja DHTML-toteutukset mahdollisia. Etusivulla ylä- ja alabannerit, muilla sivuilla päälinkeittäin yläbannerit.

Painike:
60 x 60 pikseliä. Esim. HTML-, JavaScript-, Flash- ja DHTML-toteutukset mahdollisia. Painikemahdollisuus vain etusivulla.

Shakin tukeminen

ShakkiNet on voittoa tuottamaton yhdistys, joka tukee suomalaisten nuorten nousua maailman huipulle järjestämällä turnauksia ja valmennustilaisuuksia. Mainostamalla ShakkiNetissä tuet aina samalla suomalaista nuorisoshakkia. Kiinnostuneille yrityksille ShakkiNet voi järjestää sponsorisopimuksella oman nimikkopelaajan. Yrityksellä on tällöin mahdollisuus tuoda omassa markkinoinnissaan sponsorointi esiin ja tarvittaessa ShakkiNet voi avustaa artikkeleiden kirjoittamisessa esimerkiksi yrityksen lehteen.