yla
logo
banneri_yla
banneri
banneri_ala
banneri_oik
ShakkiNet - info/sponsoritkulma_ylaShakin sponsorointi

Shakista ovat kiinnostuneita kaikenikäiset ihmiset lapsista vanhuksiin ja siitä tulee usein elinikäinen harrastus. ShakkiNet pyrkii toiminnallaan edesauttamaan shakin eteenpäin menemistä Suomessa. Järjestämme kansainvälisiä turnauksia, tuemme lahjakkaita pelaajia ja avustamme muita shakkiin liittyviä projekteja.

ShakkiNet on voittoa tuottamaton organisaatio, joka toimii vapaaehtoisvoimin. Jos yrityksesi on kiinnostunut tukemaan shakkia, voitte ottaa yhteyttä markkinointipäällikkö Anna-Mari Hurstiin, gsm 050-427 2546, e-mail .

Voimme järjestää yrityksellenne sponsorisopimuksen suomalaisten shakin huippupelaajien kanssa tai yrityksenne voi tukea shakin pelaamista Suomessa muulla tavoin. Yrityksellä on tällöin mahdollisuus tuoda omassa markkinoinnissaan sponsorointi esiin ja tarvittaessa ShakkiNet voi avustaa artikkeleiden kirjoittamisessa esimerkiksi yrityksen lehteen.

Mainostaminen ShakkiNetissä

ShakkiNetissä vierailee kuukausittain yli 25.000 kävijää. Valtaosa kävijöistä on miehiä (n. 90 %). Ammattiryhmistä korostuu keskimääräistä huomattavasti enemmän tietotekniikan ammattilaiset. Rekisteröityneitä pelaajia on Suomessa n. 6000, shakkia harrastavia on arvioitu olevan jopa 100.000. Maailman parhaan pelaajan Garri Kasparovin tietävät useimmat. Jotkut pitävät häntä maailman viisaimpana ihmisenä.

ShakkiNetissa mainostaminen on edullista. Hinnat määrittyvät tapauskohtaisesti sovitun mainoskampanjan mukaisesti. Pyydä tarjous ShakkiNetistä markkinointipäällikkö Anna-Mari Hurstilta, e-mail .

Banneritiedot

Mainostoimistot, uusmedia- ja it-alan yritykset suunnittelevat ja toteuttavat ammattitaitoisesti tehdyt bannerit. Tarvittaessa ShakkiNet voi järjestää edullisen ja asiantuntevan toimittajan bannereille.

Vakiobanneri:
468 x 60 pikseliä. Esim. HTML-, JavaScript-, Flash- ja DHTML-toteutukset mahdollisia. Etusivulla ylä- ja alabannerit, muilla sivuilla päälinkeittäin yläbannerit.

Painike:
60 x 60 pikseliä. Esim. HTML-, JavaScript-, Flash- ja DHTML-toteutukset mahdollisia. Painikemahdollisuus vain etusivulla.